logo  
 

De Wijnkelders

Onder het terras van deze, volledig gemoderniseerde stadsvilla op zeer markante hoek, bevinden zich verrassende gewelven uit vroegere tijden…
In deze authentieke, fraaie wijnkelders komt de harmonie van wining en dining volledig tot zijn recht met de vertegenwoordiging van de wijnhuizen Benier Global Wines, de Gouden Ton en de Heeren van Heusden.

Benier Global Wines staat voor het importeren van kleine, kwalitatief hoogwaardige wijnhuizen. Import geschiedt vanuit Europa en de Nieuwe Wereld met een assortiment dat gekenmerkt wordt door puurheid en smaakzuiverheid. De Gouden Ton uit Breda versterkt sinds kort het assortiment in de wijnkaart met mooie wijnen uit Italie, Frankrijk en … Wijnkooperij de Heeren van Heusden zijn al jaren lang onze buren en wijd en zijd bekend in binnen- en buitenland o.a. vanwege de elegante wijnen van Louis Latour.

Alle prijssegmenten zijn in het assortiment op onze wijnkaart vertegenwoordigd, van alledaagse wijnen tot grote fijnproevers. Natuurlijk is het mogelijk een wijnproeverij op maat te laten verzorgen.

 
Stadshaven 24   5256 BA Heusden-Vesting   Tel +31(0) 6 557 80 836  /  +31(0) 6 385 00 745   Openingstijden: vrijdag en zaterdag geopend vanaf 17.00u, op zondag vanaf 12.00u (m.u.v. speciale aanvragen).   facebook 16